Sâmbătă, 21 iulie 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Actualitate » 9 octombrie 2017, ora: 13:40
rss
 

Toamna se numara bobocii!

Toamna se numara bobocii!

In fiecare an, odata cu venirea sezonului de toamna, stim cu totii ca se numara bobocii. Si cum nimic nu este mai frumos decat eterna gratie a tinerilor, va invitam sa participati la evenimentele BALUL BOBOCILOR 2017. Evenimentele ce fac parte dintr-un proiect unic, ajuns la a XII-a editie, sunt o manifestare de prestigiu care cuprinde organizarea a 15-20 de spectacole adresate celor mai frumosi tineri … bobocii de liceu si facultate.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 Royal Models Agency va da startul sezonului de baluri la Filiasi, unde se va desfasura Balul Bobocilor 2017 –  Liceul Tehnologic ‘’Dimitrie Filisanu”. Aici se mentine traditia de a organiza singurul bal de boboci din Oltenia in aer liber, chiar in curtea liceului in acest fel oferindu-le ocazia celor care pasesc cu timiditate in viata de liceu sa o faca alaturi de colegii lor mai mari si inconjurati de prieteni si dascali. O alta premiera a acestui sezon vine tot la primul eveniment prin artistii invitati anul acesta: trupa NOAPTEA TARZIU cu siguranta va face o atmosfera deosebita prin prisma melodiilor pe care le canta.  

Mai departe,  timp de o luna si jumatate echipa Royal Models Agency impreuna cu Electroputere Parc vor continua cu evenimentele bobocilor in randul elevilor dar si al studentilor care au dorit sa se implice in acest proiect unic: Colegiul National ‘’Fratii Buzesti, Colegiul National ‘’Elena Cuza’’, Colegiul National Economic ‘’Gheroghe Chitu”, Facultatea de “Medicina”, Facultatea de “Economie si Administrarea Afacerilor”, Facultatea de “Educatie Fizica si Sport”, Facultatea de “Automatica, Calculatoare si Electronica”, Liceul cu Program Sportiv “Petrache Triscu”, Liceul “Traian Vuia”, Liceul Teoretic “Tudor Arghezi”, Liceul de Arte “Marin Sorescu”, Liceul “Voltaire”, Liceul Teoretic “Henri Coanda”, Liceul Teoretic “Mihai Viteazul” (Bailesti), Colegiul National “Traian” (Dr. Tr. Severin) iar lista nu se termina aici.
Trebuie sa amintim ca toate aceste evenimente, vor avea si un numitor comun, acela de a strange fonduri pentru toti copiii din centrele de plasament din Oltenia. Astfel la intrarea in fiecare sala de spectacol va exista o urna special creata unde toti cei care vor dori pot dona orice suma. Banii stransi vor fi dublati la sfarsitul sezonului de baluri de catre Royal Models Agency impreuna cu sponsorii evenimentelor iar de suma finala vor fi achizitionate cadouri. Toate aceste cadouri vor fi inmanate personal copiilor orfani in cadrul unui eveniment special creat pentru ei in Ajunul Craciunului.  De 6 ani acest eveniment caritabil reprezinta un mesaj din partea tuturor tinerilor din Craiova ce demonstreaza ca nu sunt nepasatori in fata problemelor si greutatilor celorlalti tineri mai putin norocosi.
Organizatorii le-au pregatit bobocilor, precum si celorlalti participanti la spectacolele de anul acesta, foarte multe surprize, insa cei mai norocosi vor fi castigatorii titlului de Miss / Mister, ce vor fi “asaltati” cu fel si fel de premii: excursii, tinute vestimentare, bijuterii, produse cosmetice, vouchere, produse IT, ceasuri etc.
Tot la sfarsitul perioadei de organizarea a traditionalelor evenimente Balul Bobocilor va avea loc cel mai asteptat eveniment si anume Balul Balurilor. Aici cei mai frumosi elevi de liceu se vor “lupta” in cadrul evenimentului pentru a lua titlul de MISS / MISTER LICEU 2017.
 
Va invitam sa participati la un regal de frumusete si exuberanta specifica tinerilor si va asiguram ca toate spectacolele de anul acesta vor avea parte de momente unice: artisti celebrii, probe surprinzatoare, concursuri cu publicul dar si multe alte surprize ce vor fi dezvaluite pe parcursul evenimentelor. 
 
Alte articole din Actualitate:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Paunescu
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.