Vineri, 20 iulie 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Învăţământ şi Cultură » 6 octombrie 2017, ora: 08:37
rss
 

English Book - Reading Club la Man

English Book - Reading Club la Man

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, secția Mediatecă și American Corner Craiova, organizează vineri, 06.10.2017, începând cu ora 18:00, English Book - Reading Club.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 Activitatea are rolul de a încuraja lectura în limba engleză și de a dezvolta gândirea critică și exprimarea fluentă în limba engeză. Acțiunea cu tema  “The Hitchhikers’s Guide to Galaxy”de Douglas Adamsse adresează elevilor și va fi coordonată de voluntarii Kromatikon.

            “La American Corner cei mici și, în general, toți cetățenii care își doresc să acceseze resurse fizice și electronice pe marginea culturii și limbii engleze au ocazia să participe la o serie de programe și activități interactive. Voluntarii Kromatikon nu sunt la prima experiență la Aman. Ne-au obișnuit cu activitățile desfășurate pentru publicul nostru și și-au demonstrat utilitatea prin toate proiectele pe care le-au desfășurat în regim de voluntariat. Le mulțumim pentru că aleg biblioteca drept gazdă pentru acțiunile lor educative”, a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene “Alexandru și Aristia Aman”.

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Paunescu
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.