Luni, 27 mai 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Învăţământ şi Cultură » 5 octombrie 2017, ora: 08:03
rss
 

Teatrul Colibri, invitat cu spectacolul FURTUNA la festivaluri în Alba Iulia și Timișoara

Teatrul Colibri, invitat cu spectacolul FURTUNA la festivaluri în Alba Iulia și Timișoara

La invitația Teatrului de păpuși Prichindel din Alba Iulia, Teatrul Colibri Craiova va prezenta spectacolul Furtuna la Festivalul Internațional de Teatru „Povești“, ediția a XII-a, miercuri, 11 octombrie 2017, la Casa de Cultură a Sindicatelor. De asemenea, în cadrul aceluiași festival, Adriana Teodorescu, managerul Teatrului Colibri, va susține atelierul de teatrologie Festivalul în cuvinte, în perioada 9 – 15 octombrie 2017.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 Tot în această lună și tot într-o zi de miercuri, dar pe 25 octombrie 2017, spectacolul Furtuna se va juca pe scena celei de-a II-a ediții a Festivalului Internațional de Animație „Sub bagheta lui Merlin“ Timișoara, în Sala mare a Teatrului Maghiar de Stat „Csiky Gergely“, la invitația Teatrului pentru copii și tineret Merlin Timișoara.

Furtuna de William Shakespeare, cu Marcel Iureș, Oana Stancu, Geo Dinescu, Mugur Prisăcaru, Marin Fagu este o producție inspirată de arta animației, pe un scenariu și în regia lui Cristian Pepino, muzica Marin Fagu. Furtuna se adresează publicului de toate vârstele, prin actori și păpuși, într-o notă de fantastic și umor vorbind despre putere și destin, răzbunare și iertare, despre dominația binelui asupra răului. Decorurile sunt realizate de Remus Alexandru Gabor, iar costumele sunt concepute de Raluca Aionițoaie.

Reprezentația Furtuna a mai fost prezentată anul acesta, în luna mai, la Festivalul Internațional de Teatru de Animație „EuroMarionete” Arad - ediția 18.

 

 

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.