Vineri, 20 iulie 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Administraţie » 4 octombrie 2017, ora: 09:22
rss
 
Piața Gării, scoasă la licitație

Directorul Alin Mărăcine: Piața Gării va fi una modernă si frumoasă

Directorul Alin Mărăcine: Piața Gării va fi una modernă si frumoasă

SC Piețe și Târguri Craiova SRL a scos la licitație contractul pentru modernizarea Pieței Gării, lucrările fiind estimate la peste 500.000 de RON.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 Anunțul de participare pentru „Lucrari privind MODERNIZARE PIATA GARII – DESFINTARE CORP C2 SI CONSTRUIRE HALA PIATA SI ANEXA PARTER ; Hala piata (Sc= Sd=329,40 mp, Su= 325,80 mp ) , Anexa (Sc=Sd=99,65 mp, Su=89,15 mp), Sistem constructiv: fundatii izolate, inchideri din panouri termoizolante tip sandwich , tamplarie PVC imitatie lemn cu geam termoizolator, acoperis tip sarpanta , invelitoare din panouri termoizolante”, a fost postat în SEAP în urmă cu câteva zile, firmele interesate putând depune oferte până la data de 13 octombrie, acestea urmând a fi evaluate până în 7 noiembrie.

Valoarea estimată a contractului este de 522 831 RON, iar durata execuției este stabilită la 6 luni de la data ordinului de începere a lucrărilor

.Este primul proiect de anvergură demarat în actualul mandat, administratorul Alin Mărăcine susținând însă ca investițiile vor continua la SC Piețe și Târguri SRL.

„Așa cum am promis încă de la preluarea mandatului de administrator, ne dorim ca în viitorul apropiat să mișcăm în bine lucrurile din toate piețele Craiovei.  Pentru anul acesta, cel mai important proiect este cel de modernizare al Pieței de la Gară. Este cel mai mare proiect din 2011 până în prezent. Printr-o colectare mai eficientă a taxelor și print-o bună gestionare a cheltuielilor, am reușit să strângem banii necesari pentru faza de execuție a acestui mare proiect. În prezent suntem în SEAP, sperăm ca totul să decurgă normal pentru ca în cel mai scurt timp să oferim craiovenilor o piață modernă, frumoasă și condiții decente. Piața se va transforma complet, din temelii aș putea spune. Va fi o piață închisă perimetral dar cu posibilitatea ca pe perioada verii să se deschidă pe anumite laturi, va fi amenajat un spațiu pentru comercializarea produselor lactate, un sector pentru flori dar și un sector destinat vânzării pe mese a legumelor și a fructelor pentru producători. Vreau să vă spun că nu ne vom opri aici. Dacă anul acesta am reabilitat deja grupul sanitar din Piața Centrală, lucrăm în prezent la cel din Piața Brazdă, în cel mai scurt timp vom recepționa și sistemul de parking pe bază de card acces în Piața Centrală și vom instala sistemul de supraveghere al parcării. Tot anul acesta vom schimba și fața târgului, o să vedeți în perioada următoare niște surprize frumoase acolo. Pentru anul următor, avem în vedere modernizarea Piețelor din Brazda, Ciupercă și Piața Centrală (vom introduce un sistem de climatizare)”, a declarat , directorul SC Piețe și Târguri SRL, Alin Mărăcine.

 
Alte articole din Administraţie:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Paunescu
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.