Luni, 22 octombrie 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Eveniment » 4 octombrie 2017, ora: 08:58
rss
 

SĂPTĂMÂNA PREVENIRII CRIMINALITĂŢII - ediţia a II a 2017

SĂPTĂMÂNA PREVENIRII CRIMINALITĂŢII - ediţia a II a 2017

La sediul Inspectoratului Județean de Poliție Dolj, a avut loc o conferință de presă prin care a fost lansată ”Săptămâna prevenirii criminalității – ediția a II a 2017” la care a participat Șeful I.P.J. Dolj – comisar șef de poliție Dr. Constantin Nicolescu, Inspectoratul General al I.S.J. Dolj - prof. Leontina Monica Sună, șeful Serviciului de Ordine Publică Dolj – comisar șef Mihai Stoian, comisar șef Stanca Giucă – Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității Dolj, precum și Irina Gruia – psihoterapeut și reprezentant al Casei de Cultură a Sindicatelor.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 Fiecare zi din aceată săptămână are o anumită temă, iar activitățile sunt desfășurate pe această linie, atât de către ofițerii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității cât și de polițiștii de proximitate din cadrul formațiunilor din județul Dolj.

Ziua de luni, 2 octombrie a.c., a urmărit prevenirea delincvenţei juvenile, astfel că ofiţerii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, la Şcoala Gimnazială „Elena Farago” din Craiova, a susținut o dezbatere pe  tema  prevenirii violenţei în mediul şcolar, a infracţiunilor contra patrimoniului şi a traficului şi consumului de droguri.  De asemenea, dezbateri cu elevi, părinţi şi cadre didactice, vizionări de filme educative au avut loc în unităţile de învăţământ din întregul  judeţ, evenimente organizate și susținute de către poliţiştii de proximitate din municipii şi oraşe, dar şi de poliţiştii de la posturile de poliţie comunale.
 
 
          Ziua de astăzi, 3 octombrie, a fost dedicată prevenirii victimizării minorilor, sens în care ofiţerii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii  au fost prezenți la Şcoala Gimnazială „Sfântul Dumitru” din Craiova unde au stat de vorbă cu cei mici despre prevenirea victimizării minorilor în mediul on-line.  
          În zilele ce urmează vor avea loc activități pe linia prevenirii infracţiunilor contra patrimoniului – prevenirea furturilor din auto, prevenirea violenţei în familie și siguranţa rutieră.
 
          Ca în fiecare an, în activitățile desfășurate, avem ca parteneriINSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN DOLJ, DIRECTIA GENERALĂ DE ASISTENŢĂ SOCIALĂ SI PROTECŢIA COPILULUI DOLJ, CASA DE CULTURA A SINDICATELOR CRAIOVA și CRUCE ROŞIE- FILIALA DOLJ.
 
Alte articole din Eveniment:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Filarmonica
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.