Luni, 27 mai 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Învăţământ şi Cultură » 3 octombrie 2017, ora: 12:43
rss
 

O zi în plus câștigată pentru lectură la Biblioteca Aman

O zi în plus câștigată pentru lectură la Biblioteca Aman

Începând cu data de 7 octombrie 2017, Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman” își va prelungi orarul de funcționare, urmând să fie deschisă pentru public și în zilele de sâmbătă.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 Urmare firească a creșterii volumului de activități, Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman” își va deschide, începând cu data de 7 octombrie, porțile pentru public și în zilele de sâmbătă, în intervalul orar 8:30-16:30.

          În temeiul solicitărilor adresate de cetățeni, Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman” a analizat oportunitatea prelungirii orarului de funcționare pentru zilele de sâmbătă. Utilitatea unei asemenea măsuri își găsește principala justificare în deschiderea manifestată de bibliotecă față de categoriile de cetățeni care, din motive obiective, pot beneficia de serviciile bibliotecii doar la finalul săptămânii, în timpul liber.

          Măsura care va produce efecte începând cu ziua de sâmbătă, 7 octombrie, nu reprezintă o noutate absolută. Până în anul 2010, din dorința de a veni în întâmpinarea tuturor categoriilor de public, Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman” a funcționat în regim normal în zilele de sâmbătă.

          “Începând de sâmbătă, 7 octombrie, reluăm activitatea în cadrul serviciului Relații Publice, compartimentele Împrumut Carte Adulți și Copii și Tineret, American Corner, Biblioteca “Exilului Românesc din Paris - Basarab Nicolescu”, Periodice și Depozit General și săli de lectură. În principiu, este vorba reintroducerea programului de sâmbătă pentru acele secții de care au cea mai mare nevoie utilizatorii noștri în weekend. Au existat cereri în această direcție și, cu ajutorul resursei umane pe care o avem la dispoziție am putut pune în practică o idee care, credem noi, prezintă foarte multe avantaje. Toți cei care, din varii motive, erau până acum în imposibilitatea de a vizita biblioteca în timpul săptămânii de lucru, vor găsi, începând de acum, un orar flexibil care să vină în întâmpinarea nevoilor lor de informare și documentare”, a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene “Alexandru și Aristia Aman”.

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.