Vineri, 20 iulie 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Administraţie » 3 octombrie 2017, ora: 09:01
rss
 
WIZZ AIR sărbătorește rezultate importante în Craiova

800.000 de pasageri transportați și dublarea traficului în ultimele 12 luni

800.000 de pasageri transportați și dublarea traficului în ultimele 12 luni

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi liderul pieţei din România, sărbătoreşte astăzi 800.000 de pasageri transportaţi pe rutele sale cupreţuri scăzute din Craiova, precum şi o altă realizare importantă, creşterea cu mai mult de100% a pasagerilor transportaţi în ultimele 12 luni. Pasagerul norocos cu numărul 800.000 a călătorit de la Paris Beauvaisşi a fost întâmpinat la sosirea pe Aeroportul Internațional Craiova cu un voucher valoric oferit de WIZZ special pentru această ocazie.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 Wizz Air a început operaţiunile din Craiova în 2014 şi de atunci a investit constant în reţeaua sa în continuă creştere, căutând mereu să ofereoportunităţi de călătorie la cele mai mici preţuri. În iulie 2014 Craiova a devenit baza WIZZ numărul cinci din România, dovedindu-şiangajamentul faţă de zonă prin crearea de beneficii comunităţii,facilitareade locuri de muncă în industria de aviaţie şi în domeniile conexe, precum şi încurajarea relaţiilor de business cu celelalte ţări din Europa.

Anul acesta WIZZ a crescut investițiile în Craiova la aproape 200 de milioane de $*prin alocarea a două aeronave moderne, extinderea echipei sale locale la 75 de angajați și lansarea de noi rute spre Tel Aviv, Paris Beauvais, Veneția Treviso, Madridși crescând numărul total de conexiuni la 11 spre 6 țări. 

Prin creșterea operațiunilor sale din Craiova WIZZ a dublat traficul, iar compania a transportat peste 355.000 de pasageri în ultimele 12 luni, ceea ce reprezintă o creștere de peste 100% față de aceeași perioadă din anul precedent. Mai mult decât atât, pe parcursul acestui an au fost facilitate în regiune peste 200 de locuri de muncă**înindustriile de turism și aviație. Noile oportunități de călătorie accesibile create pentru pasagerii din Craiova sunt disponibile pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației mobile de la preţuri de doar 39 RON***.

Sorina Ratz, Wizz Air CommunicationsManagerdeclară: “Suntem mândri să sărbătorim 800.000 de pasageri transportați din Craiova. În calitate decea mai mare companie aeriană din România suntem mereu în căutare de noi oportunități de călătorie la prețuri accesibile pentru şi mai mulţi pasageri dinOltenia. Operațiunile noastre de la baza WIZZ din Aeroportul din Craiova, cu două aeronave alocate, reflectă angajamentul nostru față de zonă, în timp ce rețeaua extinsă care acoperă unele dintre cele mai mari capitale ale Europei înseamnă pentru pasagerii WIZZ și mai multe oportunități de a descoperi Europa la tarife reduse. Aşteptăm cu nerăbdare să continuăm colaborarea fructuoasă cu Aeroportul Internațional Craiova, iar echipa WIZZ va asigura o experiență excelentă de călătorie pentru fiecare pasager aflat labordul aeronavelor WIZZ, care compun una dintre cele mai tinere flote din Europa.

Mircea Dumitru, Director General Aeroportul Internaţional Craiova: “În ultimii 4 ani de activitate de când a aterizat pentru prima dată la Craiova, compania aeriană Wizz Air a transportat 800.000 de pasageri de pe aeroportul nostru, din cei aproximativ 1.000.000 pasageri care au tranzitat aeroportul începând cu anul 2005. Am pornit atunci de la 225 de pasageri şi am mărit traficul aerian de o mie de ori la sfârșitul anului 2016, acest trafic consolidându-ne poziţia de aeroport regional al României.”

 

 
Alte articole din Administraţie:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Paunescu
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.