Vineri, 20 iulie 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Actualitate » 29 septembrie 2017, ora: 11:12
rss
 

Zi aniversară pentru bătrânii de la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Craiova

Acest articol conţine 2 poze
Zi aniversară pentru bătrânii de la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Craiova

Bătrânii de la Căminul pentru Persoane Vârstnice Craiova au sărbătorit, astăzi, Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Alături de ei au fost autoritățile locale, primarul Craiovei, Mihail Genoiu, viceprimarul Adrian Cosman, administratorul public, Sorin Manda, dar și senatorul Radu Preda. Aceștia le-au urat, cu această ocazie, sănătate, zile frumoase și un călduros La mulți ani!

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 Evenimentul a decurs cu un frumos spectacol al Ansamblului Folcloric Maria Tănase”, încântându-i pe vârstnici cu melodii de suflet și reușind să le aducă în suflet puțină bucurie.

Cu puțin înainte, Căminul pentru Persoane Vârstnice Craiova (Consiliul Local al Municipiului Craiova) si managementul stației OMV 1 Craiova au finalizat proiectul “GRĂDINA BUNICILOR”.

Proiectul  a fost finanțat de compania  OMV PETROM. S.A. în cadrul Programului <<Campionatul de Voluntariat>> și a vizat amenajarea unei zone verzi ecologice și integrate de recreere în aer liber în beneficiul bătrânilor asistați în Cămin si diversificarea posibilitățile de petrecere a timpului liber a acestora prin amenajarea unor foișoare pentru mini-spectacole în aer liber.

Este un proiect realizat de Căminul de Bătrâni împreună un OMV Petrom. Colegii noștri de la OMV Petrom au venit cu un program de voluntariat la care au participat vreo 20 de tineri, cu care am făcut foișoarele. Ne-a mai dotat căminul cu jocuri de remi, table și altele. Undeva în primăvară se vor planta lângă aceste foișoare anumite plante. Sperăm să nu fie ultimul proiect. Noi avem semne de la dumnealor că sunt dispuși să mai investească bănuți în activități de socializare cu bătrânii de la Căminul pentru Persoane Vârstnice. Ca și efect, nu neapărat cele două foișoare sunt importante, ci faptul că bătrânii care se află în căminul nostru au simâit că nu sunt uitați de societate și oamenii din exterior vin către dumnealor din ce în ce mai des”, a spus directorul Căminului pentru Persoane Vârstnice, Vali Giurcă. 

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Paunescu
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.