Vineri, 20 iulie 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Actualitate » 18 septembrie 2017, ora: 13:29
rss
 

Become, proiectul destinat studenților marca AIESEC

Acest articol conţine 3 poze
Become, proiectul destinat studenților marca AIESEC

AIESEC Craiova le oferă studenților posibilitatea de a aprofunda cunoștințele dobândite la facultate prin intermediul proiectului Become. Începând cu data de 18 septembrie tinerii se pot înscrie online pentru a participa la proiect unde vor lua parte la training-uri de specialitate. Durata de desfășurare a proiectului este 6 octombrie-17 decembrie.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 Become este un proiect de educaţie non-formală din ciclul de dezvoltare pentru tineri, acesta îi ajută pe participanți să exploreze o varietate de drumuri în carieră, să înțeleagă care sunt oportunitățile reale de pe piața muncii. Tineri care aleg acest proiect vor avea ocazia să ia parte la training-uri susținute de către voluntari internaționali dar și de către companiile partenere.

Durata de desfășurare a proiectului este de 6 săptămâni iar tinerii au ocazia să învețe mai multe despre anumite domenii precum Marketing, Vânzări și Resurse Umane. Experiența de care vor avea parte participanții va fi una calitativă, deoarece aceștia vor primi îndrumare de la voluntarii internaționali cât și de la trainerii companiilor, vor avea posibilitatea de a intra în contat cu persoane din diferite colțuri ale țării și cel mai important vor ieși din zona de confort.

Înscrierile pentru acest proiect se pot face online pe site-ul www.aiesec.ro iar începând cu data de 16 octombrie membri AIESEC vor fi prezenți și în universitate pentru a le prezenta studenților beneficiile proiectului.

AIESEC este o organizație internațională de studenți, non-guvernamentală, apolitică, non-profit și care este prezentă în peste 126 de țări și teritorii din întreaga lume și are ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale membrilor săi.

 

 

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Paunescu
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.