Luni, 25 iunie 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Actualitate » 6 septembrie 2017, ora: 18:22
rss
 

Liviu Dragnea: Este un stadion minune. Cred că va contribui la renașterea Universității Craiova

Liviu Dragnea: Este un stadion minune. Cred că va contribui la renașterea Universității Craiova

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a vizitat astăzi alături de ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, președintele PSD Dolj, Claudiu Manda, primarul Craiovei, Mihail Genoiu și alți parlamentari doljeni noul stadion din Craiova. Acesta s-a bucurat de noua perlă construită în Bănie și a spus că de acum craiovenii și oltenii vor putea să vadă meciurile de fotbal de pe unul dintre cele mai frumoase stadioane.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 Președintele PSD, Liviu Dragnea, a admirat astăzi noua bijuterie ridicată la Craiova, arena de fotbal. Acesta a avut numai cuvinte de laudă în ceea ce privește noul stadion, dar bineînțeles și la adresa ministrului Muncii, Lia Olguța Vasilescu, care a făcut tot ce era posibil ca acest proiect să se realizeze.

Indiferent cu cine se inaugurează este o minune. Un stadion minune, un stadion de care să se bucure și craiovenii și cei din Dolj, cei din Oltenia. Cred că stadionul acesta va contribui poate la renașterea Universității. Mulți își doresc ca Universitatea Craiova să ajungă ce era înainte. Un asemenea stadion, să venim cu familia, cu copiii, este foarte frumos, un gazon foarte bun. Putem să vă spunem amândoi că a apărut ideea. Eu tot am o încurajam pe Olguța că o să facem, dar nu eram foarte sigur că reușește. Am avut piedici după piedici pentru a ajunge la acest obiectiv. Până la urmă rămâne ceva, un stadion de referință care va deveni peste ani”, a declarat președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.

„Suntem supărați pe bună dreptate de ani de zile pentru că nu mai avem nicio satisfacție în fotbal. În schimb, tot de ani de zile nu s-a mai făcut nimic în baza sportivă pentru sportul de masă unde începe selecția. Am vorbit cu primul –ministru și cu câțiva miniștrii este o solicitare a Federației Române de Fotbal pentru a se realiza patru ministadioane și susțin cu tărie cest lucru. Dacă baza sportivă o refacem în această țară, dacă vom crea cadru instituțional la nivel școlar, de acolo o să înceapă să se facă selecție sănătoasă în toate sporturile”, a mai spus Liviu Dragnea.

Stadiul lucrărilor de pe stadion este aproape finalizat numai că nu știm când va fi primul meci pentru că este în funcție de gazon, să vedem cât de repede se va putea juca pe el. În ceea ce privește numele stadionului, Primăria va decide. Eu am spus că dac ar fi după mine, aș executa o licitație cu firmele mari așa cum este în occident care vor să dea denumirea acestui stadion să plătească cheltuielile utilităților, ar fi un ajutor foarte mare și pentru Primărie. Să nu uităm că Oblemenco este deja înregistrat la OSIM de către familie”, a declarat ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu. 

 
Alte articole din Actualitate:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.