Joi, 27 iunie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Eveniment » 31 iulie 2017, ora: 11:48
rss
 

Porțile I.P.J. Dolj s-au deschis pentru noii polițiști

Porțile I.P.J. Dolj s-au deschis pentru noii polițiști

Azi, 31 iulie a.c., porțile Inspectoratului Județean de Poliție Dolj s-au deschis și au primit noii polițiști, absolvenți ai Academiei de Poliție A.I. Cuza București și Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 Astfel, 3 ofițeri de poliție și 10 agenți de poliție au fost întâmpinați de Șeful Inspectoratului, comisar șef de poliție Dr. Constantin Nicolescu care i-a felicitat pentru rezultatele obţinute la examenul de absolvire şi i-a îndemnat să poarte cu mândrie şi responsabilitate uniforma de poliţist.

Cei 3 ofițeri de poliție își vor desfășura activitatea la structurile de investigații criminale, iar cei 10 agenţi de poliţie urmează să îşi desfăşoare activităţile la structurile de ordine publică, atât din mediul urban, cât şi în mediul urban.
Astăzi, agent șef de poliție Asănică Vasile, Șeful Postului de Poliție Rojiște, i-a predat ștafeta și i-a urat succes în activitate agentului de poliție Gligor Adrian care urmează să își desfășoare activitatea în această comună.
Printre discuțiile purtate, agentul șef de poliție Asănică i-a transmis tânărului polițist câteva recomandări referitoare la munca de poliție acumulate în cei aproximativ 30 de ani de când își desfășoară activitatea ca polițist în mediul rural.
Inspectoraul Șef i-a felicitat pe tinerii poliţişti şi le-a urat mult succes în carieră, acesta fiind începutul unui drum lung în cadrul unei instituţii de prestigiu şi în care cetăţenii îşi pun toată încrederea că vor găsi ajutor şi dreptate.
 
 
 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.