Joi, 27 iunie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Eveniment » 27 iulie 2017, ora: 08:54
rss
 

Accident mortal la Brădești

Accident mortal la Brădești

În data de 26.07.2017, orele 04.45, polițiștii doljeni au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că, pe D.E. 70, în localitatea Brădeşti, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală gravă a unei persoane.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

   La faţa locului s-a deplasat echipa de cercetare din cadrul Poliţiei Filiaşi, care a constatat că accidentul s-a produs în următoarele împrejurări:

     M.SULEJMANOVIC, 28 de ani, din Bosnia în timp ce conducea un autotractor, format din capul tractor şi remorca, pe DE 70 în localitatea Brădeşti, în direcţia Filiaşi- Craiova,a părăsit partea carosabilă prin dreapta a lovit un stâlp de joasă tensiune, un cap de pod şi o teavă de gaze.
În urma accidentului a rezultat decesul lui I.SELEJMAN, 33 de ani, din Bosnia, care se afla pe locul din dreapta al cabinei.
     Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, purta centura de siguranţă, cât şi pasagerul din dreapta.
La faţa locului s-au deplasat reprezentanţii CEZ şi ENGIE, care au oprit alimentarea cu energie electrică şi gaze.
Polițiștii rutieri au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împreujurărilor în care a avut loc accidentul.
 
 
 
Alte articole din Eveniment:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.