Luni, 25 iunie 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Sport » 17 iulie 2017, ora: 18:17
rss
 
Transfer BOMBĂ în Liga I

Universitatea Craiova și-a vândut perla pe o sumă record

Universitatea Craiova și-a vândut perla pe o sumă record

Căpitanul Univeristății Craiova, Andrei Ivan, a semnat cu ocupanta locului 4 în sezonul recent încheiat din Rusia, Fc Krasnodar.

de Cătălin Filip
redactia@oltenia24.ro

Alb-albastri au anuntat ca fotbalistul de 20 ani a semnat un contract pe 5 sezoane. Rușii au plătit pentru capitanul leilor 4 milioane de euro și 25% dintr-un viitor transfer, iar jucătorul va primi 500.000 de euro pe sezon.

"Andrei Ivan, copilul rasfatat al stiintei, a semnat pentru 5 ani cu FC Krasnodar

Cariera lui se confunda cu renasterea stiintei: la 15 ani si 9 luni, Andrei Ivan juca primul meci in tricoul Universitatii, intr-un amical cu Clinceni. Era vara lui 2013. De atunci, Ivan si stiinta au crescut impreuna.

A inscris primul gol pentru Universitatea intr-un derby de totul sau nimic cu Târgu Mures, in liga secunda. Tot atunci a facut pentru prima oara si saltul pe care deja l-a patentat si l-a facut celebru. De atunci, reusitele au curs: 19 goluri si 13 assist-uri are Ivan, in cele 101 meciuri jucate pentru stiinta. Unul dintre goluri a fost marcat chiar la debutul lui in Liga I, contra FCSB, in Ghencea.

Ivan cel Groaznic nu ajunge oriunde, ci la una dintre fortele primei ligi din Rusia. FC Krasnodar a perfectat deja alte 7 transferuri, in aceasta vara, iar in acest sezon in care si-au si inaugurat una dintre cele mai frumoase arene (pe care se vor disputa si meciuri de la Cupa Mondiala 2018) se anunta o candidata puternica la titlu. De altfel, de la promovarea pe prima scena, Krasnodarul nu a terminat niciodata mai jos de locul 4 in campionat. Asadar, Ivan ajunge la o echipa unde nu doar ca va juca, ci o va face in cele mai prestigioase competitii europene.", scrie pe site-ul oficial al Craiovei.

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.