Luni, 25 iunie 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Politică » 19 iunie 2017, ora: 08:31
rss
 

PSD Dolj susține moțiunea de cenzură împotriva lui Grindeanu

PSD Dolj susține moțiunea de cenzură împotriva lui Grindeanu

Comitetul Executiv al PSD Dolj a votat în unanimitate susținerea moțiunii de cenzură. Filarmonica Oltenia a numărat 452 de social-democrați în sală.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 “Parlamentarii PSD din Dolj vor semna astăzi moțiunea, vor fi prezenți miercuri la dezbatere și la vot și vor vota pentru moțiunea de cenzură. PSD Dolj rămâne un partid solidar cu celelalte  organizații județene și solidar cu conducerea organizației naționale, Cex-ul și cu președintele Liviu Dragnea. Suntem într-o situație în care Grindeanu nu mai face parte din echipa PSD,  și dacă ne uităm și vedem că avea un plan, nu mai făcea parte din echipa PSD înainte de a începe evaluarea. Fiecare cu drumul lui. Rămâne să vedem ce se întâmplă miercuri. ”, a declarat președintele PSD Dolj, Claudiu Manda.

“În luna iunie, când a venit a doua evaluare, au apărut mai multe sincope, care au fost cauzate de o proastă coordonare. Ne-am asumat cu toții că vom avea evaluări trimestriale și că dacă nu corespundem, va trebui să plecăm. Noi facem o muțiune de cenzură împotriva a trei persoane care mai sunt în Guvern deși nu au susținere politică. ”, a declarat președintele PSD Craiova, Lia Olguța Vasilescu. 

 
Alte articole din Politică:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.