Luni, 25 iunie 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Sport » 14 iunie 2017, ora: 14:16
rss
 

Summer Sport și Sport în familie, în această vară la Craiova

Summer Sport și Sport în familie, în această vară la Craiova

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj şi Facultatea de Educaţie Fizică Craiova organizează o noua sesiune „Summer Sport”, care se va desfăşura în perioada 3 iulie – 31 august 2017. În cadrul proiectului, vor fi susţinute cursuri gratuite pentru elevii între 6 ani şi 18 ani, în următoarele ramuri sportive: tenis de masă, karate, fotbal, dans, handbal, volei, baschet, şah, fotbal feminin.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 Tot în această vara, se va desfăşura proiectul „Sport în familie”, începând cu data de 1 iulie 2017, în fiecare sâmbătă, la foişorul din Parcul „Nicolae Romanescu”.

Dorim să mulțumim Primăriei Craiova și RAADPFL Craiova care vor fi alături de noi. Este un proiect care se va derula începând cu 1 iulie, în fiecare sâmbătă, de la ora  11.00 la ora 12.00, la foișorul din Parcul Romanescu, împreună cu voluntatii de la Pro EFS şi ANTER Craiova. Vom face mișcare împreună cu copii, părinți și, de această dată, așteptăm și bunicii pentru care vom organiza activități specifice. Sunt două proiecte pe care le organizăm în această vară și sperăm să se bucure de succes și să obișnuim oamenii cu astfel de evenimente”, a declarat Alina Ionescu, director executiv DJST Dolj.

 

 

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.