Luni, 18 februarie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Învăţământ şi Cultură » 9 martie 2017, ora: 08:32
rss
 

Week-end cu spectacole la sediu și promovare la Târgul de Turism al Olteniei, pentru Teatrul Colibri

Week-end cu spectacole la sediu și promovare la Târgul de Turism al Olteniei, pentru Teatrul Colibri

Teatrul pentru copii și tineret Colibri va fi prezent la cea de-a doua ediție a Târgului de Turism al Olteniei, găzduit de Centrul Multifuncțional Craiova, alături de celelalte instituții de cultură din subordinea Primăriei Craiova, în perioada 10 – 12 martie 2017.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 Teatrul Colibri va pune la dispoziția vizitatorilor informații referitoare la spectacole, ateliere de creație și alte activități educativ - creative derulate de teatru. De asemenea, va promova Festivalul Puppets Occupy Street, programat în perioada 25 august – 1 septembrie, primul festival de arta animației din România care se desfășoară exclusiv în spații neconvenționale, ajuns în 2017 la ediția cu numărul 4, ediție ce are ca temă Aerul.

Festivalul Puppets Occupy Street atrage în fiecare an un număr însemnat de participanți din țară și străinătate și se bucură de simpatie în rândul comunității, urmărind să devină unul din evenimentele culturale care atrag turiști la Craiova.

 

Sâmbătă și duminică, publicul de toate vârstele este așteptat la Teatrul Colibri pentru a se bucura de două minunate titluri din repertoriu, Cântăreții din Bremen și Ursul păcălit de vulpe.

 

Sâmbătă, 11 martie 2017, la ora 18:00 vor intra în scenă Cântăreții din Bremen, într-o dramatizare de Patrel Berceanu după Fraţii Grimm, în regia lui Valentin Dobrescu. Muzica îi aparţine lui Alin Macovei-Moraru, iar scenografia Mirelei Tofan. În distribuție regăsim actorii: Daniel Mirea, Mugur Prisăcaru, Iulia Cârstea, Ionica Dobrescu, Adriana Ioncu, Alla Cebotari.

 

Duminică, 12 martie 2017, la ora 11:00 este programată întâlnirea cu Ursul păcălit de vulpe, de Ion Creangă, într-un spectacol cu scenariul, regia şi scenografia semnate de Valentin Dobrescu, pe muzica lui Alin Macovei - Moraru, cu actorii: Ionica Dobrescu, Daniel Mirea, Mugur Prisăcaru, Alla Cebotari, Adriana Ioncu, Emanuel Popescu.

 

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 şi 16:00 – 19:00, iar duminica în intervalul 10:00 – 13:00.

Preţ bilet: 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului.

 

Să nu lăsăm păpușile să aștepte și din respect pentru copiii noștri să învățăm să fim punctuali! Așadar, după ora de începere a spectacolului, în sală nu vom mai putea intra. 

 
Alte articole din Învăţământ şi Cultură:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.