Duminică, 22 septembrie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Economie » 30 martie 2015, ora: 12:59
rss
 

Guvernul Ponta, încă o veste bună pentru români

Guvernul Ponta, încă o veste bună pentru români

Premierul Victor Ponta a anunțat că Legea salarizării în sectorul public va fi următorul proiect important al Guvernului în acest an.

După ce vineri a introdus pe agenda publică subiectul Legii salarizării, astăzi, la ședința conducerii centrale a PSD, Premierul Victor Ponta le-a spus ministrilor Muncii și Finanțelor, Rovana Plumb și respectiv Eugen Teodorovici ca în perioada următoare să se ocupe de această lege, al doilea mare proiect al acestui an, după Codul Fiscal.

"Imediat ce adoptam Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala, in partea a doua a anului avem un alt mare proiect, anume legea salarizarii. Dna ministru Plumb din partea Guvernului are principala sarcina, dar pe urma greul va veni tot la Parlament, la Senat si la Camera Deputatilor. Trebuie sa rearanjam scara normala a valorilor, nu e normal ca presedintele tarii, premierul, presedintii Camerelor sa castige mai putin decat cine stie ce angajat dintr-o institutie militarizata sau o companie de stat. Cerem performanta de la cei care conduc institutii dar in schimb credem ca nu trebuie ninic altceva pentru performanta. Cred ca functionarii publici, aici vorbim de toti cei din sectorul bugetar, medici, profesori, pompieri, militari, politisti, trebuie sa le cerem mult dar trebuie sa le si oferim un plan de cariera si o siguranta, altfel doar la cerem. Sunt convins ca impreuna cu dl ministru de Finante, dl Teodorovici, o sa gasim solutiile si pentru Legea salarizarii", le-a spus Victor Ponta liderilor centrali PSD, printre care si cei doi ministri.

  

 

 

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Aeroportul din Craiova, dotat cu defibrilator automat
Olguța Vasilescu: IT-ul românesc performează în guvernarea PSD
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Mihai Cilibiu, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.